Το Γερμανικό λόμπι Τραπεζών που πήρε την Ελλάδα τζάμπα, δίνει τα ρέστα του υπέρ του καταδικασμένου Γεωργίου!

gap-papakonstantinou-georgiou

Οι κατακτητές υπερασπίζονται με όλα τα μέσα εκείνους που παρέδωσαν την πατρίδα μας στα Μνημόνια, την υποδούλωση και την εξαθλίωση!

Σε μία ακόμη δήλωση στήριξης στο πρόσωπο του Ανδρέα Γεωργίου και στη λειτουργία της ΕΛΣΤΑΤ προέβη, μέσω του εκπροσώπου της η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Ο εκπρόσωπος της ΕΚΤ εξέφρασε, μέσω δηλώσεών του, στη διαδικτυακή έκδοση της γερμανικής εφημερίδας «Die Zeit», την εμπιστοσύνη της κεντρικής τράπεζας τόσο στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ όσο και στον Ανδρέα Γεωργίου.

«Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχει πλήρη εμπιστοσύνη στα στατιστικά στοιχεία που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ από το 2010 και επαναλαμβάνει ότι είναι σημαντικό για τις ελληνικές Αρχές να προστατεύουν την ανεξαρτησία και την αξιοπιστία της ΕΛΣΤΑΤ», τόνισε ο εκπρόσωπος της ΕΚΤ, απαντώντας σε ερώτηση της εφημερίδας.

Με δηλώσεις του επίσης στην Die Zeit, ο Ανδρέας Γεωργίου εκφράζει παράπονα για το χειρισμό της υπόθεσής του από την κυβέρνηση και λέει: «ήμουν έξι χρόνια στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχω ακολουθήσει όλους τους νόμους της ΕΕ και των ευρωπαϊκών στατιστικών αρχών». Προσθέτει δε, ότι πρόκειται για αποφάσεις που εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s