Διαρροή Μητσοτάκη: Ο Σαμαρικός Γεωργιάδης λέει παντού ότι θα είναι ο επόμενος υπουργός εθνικής άμυνας

georgiadis-mitsotakis

Η διαρροή της πλάκας από το επιτελείο του Μητσοτάκη. Διαβάστε και θα πάθετε πλάκα με ποια θέματα ασχολούνται στο κόμμα Μητσοτάκη! Με αυτά νομίζουν ασχολείται και ο κόσμος που (δεν) θα τους ψηφίσει.

Συναγερμό έχει σημάνει στα ηγετικά κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας το «σύνδρομο εξουσίας», που εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς στις τάξεις της παράταξης. Τα κρούσματα δεν περιορίζονται στις κατώτερες κομματικές βαθμίδες, αλλά προϊόντος του χρόνου, και με αφορμή τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, ανεβαίνουν ψηλότερα. Στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αλλά ακόμη και στο σώμα των τομεαρχών.

Σε καθημερινή σχεδόν βάση φτάνουν στο επιτελείο του Κυρ. Μητσοτάκη πληροφορίες για στελέχη που μοιράζουν θέσεις για την επόμενη ημέρα, για βουλευτές που έχουν κάνει λίστες με τα αξιώματα της επιλογής τους. Ανάλογες πληροφορίες κάνουν λόγο για τομεάρχες που θεωρούν δεδομένη την υπουργοποίησή τους και η αμφιβολία τους έχει να κάνει με ποιο ακριβώς χαρτοφυλάκιο θα αναλάβουν. Προβεβλημένο στέλεχος υποστηρίζει ότι έχει ήδη… καπαρώσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ενώ έτερος θεωρεί σίγουρη τη θέση του στο οικονομικό επιτελείο.

Τα παραπάνω έχουν -όπως προαναφέραμε- προκαλέσει αναστάτωση και ανησυχία για τις πιθανές παρενέργειες που μπορεί να υπάρξουν αν το κλίμα αυτό φουντώσει κι άλλο και γίνει αντιληπτό από την κοινωνία. Μέσω των στενών συνεργατών του, ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει διαμηνύσει προς κάθε κατεύθυνση ότι η υπέρμετρη αισιοδοξία ως προς τις επόμενες εκλογές είναι άκαιρη, μπορεί να αποδειχθεί και επιζήμια για την παράταξη. 

Άλλο που δεν θέλει ο Μητσοτάκης, να μοιράζουν εξουσία… Αλλιώς πως θα εμπνεύσει.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s