Ο Πατούλης ζήτησε έλεγχο για τον «άριστο» του Μητσοτάκη

OOpatoulis-mitsotakis1.jpg

Όπως διεμήνυσε ο κ. Πατούλης στο Documento, ο ΙΣΑ απέστειλε την περασμένη Δευτέρα, επιστολή στον Αρμόδιο Δρίκο, ζητώντας του να απαντήσει στα όσα γράφτηκαν στο δημοσίευμα της εφημερίδας, όπου μεταξύ άλλων φέρεται να διατηρεί ιατρείο καρδιολόγου, χωρίς καν να έχει ξεκινήσει την ειδικότητά του ως καρδιολόγος και να έχει παρουσιάσει ψευδή πιστοποιητικά αναφορικά με την ολοκλήρωση της ειδίκευσής του στην Παθολογία, γεγονός που οδήγησε στην απόλυσή του από το «Θριάσιο»

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, ενημέρωσε ότι στο χθεσινό τακτικό διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου, αποφασίστηκε το άνοιγμα πειθαρχικού φακέλου για τον γιατρό Αρμόδιο Δρίκο, με αφορμή το δημοσίευμα του Documento της περασμένης Κυριακής.

Μολονότι ο πρόεδρος του ΙΣΑ είχε ζητήσει από τον κ. Δρίκο να απαντήσει στην επιστολή εντός 2 ημερών, ώστε το διοικητικό συμβούλιο να αποφασίσει για την τύχη της υπόθεσης, -αφού αν επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες προβλέπεται μέχρι και διαγραφή του μέλους για τρία χρόνια από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών-, η απάντηση του γιατρού δεν έχει σταλεί ακόμα. Αν και αυτό αντιβαίνει στην επιθυμία του κ. Πατούλη, ξεκαθάρισε ότι «βάσει νόμου μπορεί να απαντήσει μέσα σε ένα διάστημα δεκαπέντε ημερών από τη στιγμή που έλαβε τα ερωτήματα, τα οποία έχουν προκύψει από το δημοσίευμα της εφημερίδας και αναμένουμε τις απόψεις του επί του συγκεκριμένου θέματος». Εν αναμονή λοιπόν της απάντησης του κ. Δρίκου, «ο συγκεκριμένος πειθαρχικός έλεγχος άνοιξε και βάσει των στοιχείων που έχουμε ξεκινήσει να συγκεντρώνουμε -τα οποία βασίζονται στο δημοσίευμα του Documento- στον εν λόγω πειθαρχικό φάκελο, θα δούμε πως θα κινηθούμε».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s