Πρόγραμμα υγείας από τα πολιτικά μικρόβια γίνεται;

avgenakis-oikonomou.jpg

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει το κόμμα του Harvard! Εκεί που η φαιδρότητα συναντά την προχειρότητα.

Λευτέρης Αυγενάκης: ο άνθρωπος που έκανε μήνυση στη ΝΔ (για τα δάνεια) όταν ήταν με το κόμμα της Ντόρας. Ο άνθρωπος που είναι σήμερα βουλευτής χάρη στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την έδρα που του χάρισε στο Ηράκλειο όταν ήταν αρχηγός της ΝΔ και τον οποίο πούλησε στη συνέχεια με τον πλέον άθλιο τρόπο.

Βασίλης Οικονόμου: ο πολιτικός γυρολόγος, ο πολιτικός σαλταδόρος που μόνο στη Χρυσή Αυγή δεν έχει πάει. Κατέχει το παγκόσμιο πολιτικό ρεκόρ, σε πέντε χρόνια άλλαξε πέντε πολιτικές ιδεολογίες και κόμματα. Από υβριστής του Καραμανλισμού έγινε «υπερασπιστής» του … και καλά!

Αυτοί τα δύο πολιτικά μικρόβια παρουσίασαν το πρόγραμμα για την υγεία. ΟΞΥΜΩΡΟ!Πρόγραμμα θέλουν να το λένε. Χωρίς νούμερα… Και πως να έχουν νούμερα τα «νούμερα», όταν δεν έχουν καμία έγκριση από την Τρόικα.

Μεταξύ άλλων μας είπαν τα ακόλουθα θεωρητικά:

  • Την ολοκλήρωση της μεταρρύθμισης στην πρωτοβάθμια υγεία με την υιοθέτηση του οικογενειακού γιατρού.
  • Την αξιοποίηση των δημόσιων δομών των κέντρων υγείας και των μονάδων υγείας.
  • Την σύμπραξη του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, ώστε να καλυφθεί όλη η επικράτεια με το αναγκαίο προσωπικό και τις απαιτούμενες υποδομές.
  • Την δημιουργία και λειτουργία κέντρων υγείας αστικού τύπου, που θα έχουν πρόσβαση όλοι οι πολίτες.

Και γιατί δεν τα έκαναν αυτά οι γίγαντες Βορίδης και Γεωργιάδης; Μην μας πουν ότι δεν πρόλαβαν! Γιατί τα χρόνια του Μνημονίου είναι χρόνια κρίσης και υπόσχονται ότι θα κάνουν τα ίδια σε 1-2 χρονάκια.

Ακόμη υποσχέθηκε το δίδυμο Αυγενάκης – Οικονόμου: «θα επιτύχουμε ορθολογισμό στη λειτουργία των νοσοκομείων, με επαρκή στελέχωση σε ιατρικό, νοσηλευτικό, παρα-ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό», επίσης «θα δοθεί έμφαση στην κάλυψη διαγνωστικών εξετάσεων για τους ανασφάλιστους, στη δημιουργία ηλεκτρονικού φακέλου για κάθε ασθενή και άλλες πολλές αερολογίες. Πολλά ΘΑ! χωρίς κοστολόγηση χωρίς σχέδιο, χωρίς οργανόγραμμα. Ασυναρτησίες για να περνά η ώρα.

Και κρατάμε την κοιλιά μας από τα γέλια! Κάποιοι όμως που λούζονται την υγεία ως πολίτες-πελάτες κρατάνε την κοιλιά τους από τον πόνο.

Ας προσέχουν τα πολιτικά μικρόβια τι τάζουν, ειδικά για το χώρο της υγείας.

Η πολιτική τους διαδρομή είναι τόσο φαιδρή όσο και οι υποσχέσεις τους.

Με αυτό το πρόγραμμα που παρουσιάζουν σε τεύχη και το οποίο είναι για να το διαβάζουν κάτι κολεγιόπαιδα ως διατριβή ανοησίας, δεν κερδίζουν την κοινωνία, δεν ξεσηκώνουν κανένα.

Το κόμμα του Μητσοτάκη έλεγε πως έχει πρόγραμμα για να κυβερνήσει την Ελλάδα και ζητά επίμονα εκλογές. Πρόγραμμα δεν υπάρχει και όταν παρουσιάζεται σε τεύχη και με καθυστέρηση μηνών, γελάνε τα τσιμέντα και η Τρόικα.

Θα έχουν αρκετό χρόνο όπως φαίνεται, μέχρι το 2019 και θα παρουσιάζουν συνεχώς πρόγραμμα. Άλλωστε τίποτα άλλο δεν έχουν να κάνουν από το να ελπίζουν.

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s