Ο Θεοδωρικάκος σύμβουλος των Σημίτη – Μητσοτάκη, όταν δεν παίζει πινγκ – πονγκ με τον εκπρόσωπο της UBER, κάνει τον μάντη: κάλπες στις αρχές του 2018

Ο γκαλοπατζής του MEGA γνωστός για τη στρατηγική της γκάφας, τώρα βλέπει εκλογές το 2018. Πρώτα έβλεπε κάθε επόμενη εβδομάδα, τώρα το 2018. Μάλλον το πινγκ – πονγκ με τον Κυρανάκη της UBER-ταξί, του έκανε καλό γιατί από πολιτική δεν το ‘χει.

Η πολλή παρέα με τους Σημίτη – Μητσοτάκη, μπορεί να γεμίζει τσέπες αλλά αδειάζει τα μυαλά!

Διαβάστε τη νέα διαρροή του Θεοδωρικάκου, γελάνε και τα τσιμέντα:

∆εν είναι λίγα τα κορυφαία στελέχη της Ν.∆. που θεωρούν πως, παρά τα δύσκολα µέτρα που θα συνοδεύουν το κλείσιµο της αξιολόγησης, η ολοκλήρωση της σχετικής συµφωνίας µε τους δανειστές µοιραία θα δώσει στην κυβέρνηση περαιτέρω πολιτικό χρόνο, έστω κι αν θα παραµένει στην Εντατική, αφού θα έχει χαθεί κάθε ίχνος αξιοπιστίας. Ως εκ τούτου, διαφωνούν µε τις αναλύσεις άλλων «γαλάζιων» συναδέλφων τους, που εκτιµούν ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα έχουν καταρρεύσει το πολύ µέχρι το τέλος του ερχόµενου φθινοπώρου, εκφέροντας την άποψη πως οι επόµενες εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν λίγο αργότερα και συγκεκριµένα τους πρώτους µήνες του 2018. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν, οι συνθήκες υπό τις οποίες θα στηθούν οι κάλπες θα είναι στην κυριολεξία τραγικές για τους κυβερνώντες, µιας και τότε θα έχει γίνει σαφές πως το κλείσιµο της αξιολόγησης κάθε άλλο παρά εξασφαλίζει έστω και µια υποτυπώδη οικονοµική ανάκαµψη και ότι το τέταρτο Μνηµόνιο είναι προ των πυλών.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s