Δεν υπάρχει ούτε ένας συνταξιούχος ΠΑΣΟΚΟΣ που να μην κάνει κόμμα, με εντολή Σημίτη!

papadopoulos-pasok

Για γέλια ακόμη και οι ασπρομάλληδες του Σημίτη, που επιμένουν να σώσουν τη χώρα ή καλύτερα τα σκάνδαλά τους.

Και τώρα το ρεπορτάζ κωμωδία: Την ημέρα της Πρωταπριλιάς επέλεξε η Δημοκρατική Ευθύνη για το ιδρυτικό της συνέδριο με κεντρικό σύνθημα «Την Πρωταπριλιά τελειώνουν τα ψέματα».

«Εάλω το ψεύδος!» τόνισε ο Αλέκος Παπαδόπουλος και κάλεσε τους νέους να συστρατευθούν στην προσπάθεια για «να αναστηλώσουμε και να αναζωογονήσουμε την χώρα». «Να την κάνετε φλάμπουρο, σημαία και πίστη σας. Κυρίως να την κάνετε συναίσθημα, που θα κυριαρχήσει στις ψυχές των Ελλήνων, που θα φλογίσει τις νεότερες γενιές και θα την στηρίξουν και οι παλαιότερες» είπε χαρακτηριστικά. 

Απάντησε και στο ερώτημα γιατί η Δημοκρατική Ευθύνη ακολουθεί μοναχική πορεία; Γιατί δεν ενώνεται με τις άλλες δυνάμεις του κεντρώου χώρου: «Εμένα δεν μου προκύπτει κανένα δυναμικό ενδιαφέρον για τα αυτοαποκαλούμενα κεντρώα κόμματα. Παλαιά και νέα. Μπορεί να επανακάμπτουν κάποιοι από το Σύριζα αλλά είναι κυρίως άνθρωποι που ζουν και ψηφίζουν «κατά τας αναμνήσεις τους» και όχι κατά την φορά του μέλλοντος τους. Δεν μπορούν να εκφράσουν καμία ζωτικότητα ούτε να οικοδομήσουν στέρεα κεφάλαια πολιτικής αξιοπιστίας, ούτε να κουβαλήσουν φορτία εμπιστοσύνης. Η αναγέννηση της χώρας δεν γίνεται με συνενώσεις παλαιών μηχανισμών και με επιθυμίες προσωπικής πολιτικής επιβίωσης».

Απευθυνόμενος στα στελέχη της Δημοκρατικής Ευθύνης κατέθεσε την πεποίθησή μου ότι «ο δρόμος με τον οποίο μπορεί να αποκτήσει κάνεις τη λαϊκή εμπιστοσύνη δεν είναι ο δρόμος της κολακείας των παθών ή των πλάνων του λαού αλλά ο δρόμος της συνεχούς διαπαιδαγώγησης δια του παραδείγματος, δια της αλήθειας την οποίαν πρέπει να υπερασπίζεται ο πολιτικός, οσοδήποτε πικρή και αν είναι».

Ανατριχίλα στο Πανελλήνιο από τη νέα πολιτική κάθοδο του ΚΑΠΗ Παπαδόπουλου.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s