Αγριεύουν οι κατασχέσεις της αριστερής κυβέρνησης: Όλα στους δανειστές ακόμη και με τη βία!

aftoktonies

Σε όσους Έλληνες έχουν απελπιστεί δεν θα επιτρέπεται η ευθανασία! Θα πρέπει όλοι να ζήσουν την τιμωρία του Μνημονίου μέχρι τέλους!

Αντιμέτωποι με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς εξπρές θα έρθουν αντιμέτωποι οι πολίτες που χρωστούν ληξιπρόθεσμες οφειλές, όπου σύμφωνα με την εγκύκλιο του Διοικητή της ΑΑΔΕ, θα γλιτώνουν μόνο τα απολύτως αναγκαία.
Ειδικότερα, από τις κατασχέσεις θα εξαιρούνται μόνο όσα θεωρούνται απολύτως απαραίτητα για τις στοιχειώδεις ανάγκες διαβίωσης των πολιτών με οφειλές και των οικογενειών τους.
Επίσης, σύμφωνα με την εγκύκλιο,τα κατασχεμένα αντικείμενα θα εκτιμώνται με βάση την εμπορική αξία τους κατά το χρόνο κατάσχεσης, η οποία θα ορίζεται και ως τιμή πρώτης προσφοράς.

Πλέον οι διαδικασίες και οι προθεσμίες γίνονται ασφυκτικές, καθώς επήλθε σύντμηση της προθεσμίας για τις αναγγελίες δανειστών με επίδοση τους στον υπάλληλο του πλειστηριασμού το αργότερο 5 ημέρες πριν από τον πλειστηριασμό – μέχρι πρότινος ίσχυε 15ήμερη προθεσμία μετά τον πλειστηριασμό- ενώ μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν και τα έγγραφα που αποδεικνύουν την απαίτηση.
Τέλος, υπό προϋποθέσεις αίρεται, επίσης, το τραπεζικό απόρρητο, μόνο για τα χρηματικό ποσά που απαιτείται για την ικανοποίηση του δανειστή.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s