Απίστευτο ξεκάρφωμα της Φώφης για τα ορφανά του Σημίτη που έχουν πιάσει στασίδι στα ψηφοδέλτια του Μητσοτάκη

Διαβάζουμε στο αδέσμευτο ρεπορτάζ, το ξεκατίνιασμα που πέφτει μεταξύ πράσινων συντρόφων στον αγώνα για επιβίωση και ειδικότερα για τα ορφανά του Σημίτη που έχουν συμφωνήσει με τον Μητσοτάκη. Για να θολώσουν τα νερά έστησαν και ένα πολιτικό μόρφωμα:

Την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η κίνηση τριών πρώην στελεχών του –Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης, Γιώργος Φλωρίδης– που έχουν συγκροτήσει την «Ώρα Αποφάσεων», να ζητήσουν ουσιαστικά τη διάλυση των κομμάτων της Κεντροαριστεράς και την ανάδειξη νέας ηγεσίας.

Με προφορική δήλωση της Χαριλάου Τρικούπη, ενδεικτική του γεγονότος ότι από το ΠΑΣΟΚ δεν θέλησαν καν να απαντήσουν στα πρώην στελέχη του κόμματος με γραπτή ανακοίνωση, οι θέσεις των «τριών» χαρακτηρίζονται διασπαστικές.

Αναφέρεται συγκεκριμένα:
«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση του χώρου και την ανάδειξή του σε  ισχυρό προοδευτικό πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία. Πρωτοβουλίες που αποδίδουν καρπούς».

Η πρόσκληση μας για τη συμμετοχή κομμάτων και συλλογικοτήτων  στην προσπάθεια  της  Δημοκρατικής  Συμπαράταξης είναι ανοιχτή. Όποιος πραγματικά πιστεύει σε αυτή την αναγκαιότητα, δεν έχει παρά να συμμετάσχει».

Προσκλήσεις προς κοινοβουλευτικά κόμματα, από μεμονωμένα πρόσωπα, «προσωπικότητες» χωρίς κοινωνική αναφορά,  που θέτουν μάλιστα όρους και προϋποθέσεις άμεσης διάλυσης τους, πέραν του ότι αγγίζουν τα όρια της γραφικότητας και της θρασύτητας είναι απαράδεκτες, ελιτίστικες και διασπαστικές».

Δεν έχουν στόχο την ενότητα και αναγέννηση του χώρου και γι αυτό δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο της παράταξης που ήδη τους έχει γυρίσει την πλάτη. Υπηρετούν αλλότριους σκοπούς».


Υπηρετούν αλλότριους σκοπούς, τα ορφανά του Σημίτη; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s