Είναι δυνατόν το καλύτερο βιογραφικό της χώρας να αποδεικνύεται μπαταχτσής; Αποκλείεται!

kyriakosmitsotakis

Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ  σχετικά με τη «μάχη» των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για τα δάνεια των κομμάτων και την αξιολόγηση, για την τοποθέτηση του Σωκράτη Φάμελλου:

«Ο Σ. Φάμελλος αναρωτήθηκε ποιος ενόχλησε τον Κ. Μητσοτάκη τα τελευταία 11 χρόνια σχετικά με τον «Κήρυκα Χανίων» και γιατί καμία εισπρακτική εταιρεία δεν τον πήρε τηλέφωνο

«Γιατί ήταν συστηματικός κακοπληρωτής ο Κ. Μητσοτάκης; Είναι δυνατόν το καλύτερο βιογραφικό της χώρας να αποδεικνύεται μπαταχτσής;» αναρωτήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος κι Ενέργειας, Σ. Φάμελλος, κάνοντας σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της Ν.Δ. σχετικά με τα δάνεια του «Κήρυκα Χανίων» κατά την ομιλία του στην συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των πολιτικών κομμάτων και των επιχειρήσεων ΜΜΕ, Επιτροπής της οποίας ήταν ο πρώτος πρόεδρος.

Ο Σ. Φάμελλος αναρωτήθηκε ακόμα ποιος ενόχλησε τον Κ. Μητσοτάκη τα τελευταία 11 χρόνια σχετικά με τον «Κήρυκα Χανίων» και γιατί καμία εισπρακτική εταιρεία δεν τον πήρε τηλέφωνο, ενώ προκάλεσε την Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ να πουν δημοσίως πώς θα πληρώσουν τα δάνεια εκατομμυρίων ευρώ που χρωστούν στους Έλληνες πολίτες.

Ο Σ. Φάμελλος τόνισε ότι η προαναγγελία και μόνο της πρόθεσης της κυβερνητικής πλειοψηφίας να προτείνει την σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής οδήγησε μια μέρα μετά την Τράπεζα Πειραιώς να καταγγείλει τα δάνεια της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, και στην συνέχεια και του «Κήρυκα Χανίων». Ο Σ. Φάμελλος επισήμανε ότι όλα τα πορίσματα των τραπεζών για τα επίμαχα δάνεια συντάχθηκαν εκ των υστέρων συνδέοντας αυτές τις εξελίξεις με την λειτουργία της Εξεταστικής Επιτροπής.»

Από τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν υπήρξε κάποια απάντηση. Περίεργο! Γιατί το κόμμα των αρίστων έχει απαντήσεις για όλα. Ακόμη και για τα δάνεια του αρχηγού του.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s