Είναι απίστευτη η κατάντια της ΝΔ

konstantinos-karamanlis

ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ- ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ

Σόκ στην συντριπτική πλειοψηφία των νεοδημοκρατων προκαλεί η συνεργασία του Κ.Μητσοτακη με την Δράση του Θ.Σκυλακακη.Ειναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στη ΝΔ του Μητσοτάκη.Οσοι εκφράζουν με τις ακραίες θέσεις τους τον Νεοφιλελευθερισμό αλλά και κατά καιρούς έχουν υβρίσει και συκοφαντήσει τον Κώστα Καραμανλή, η ανταμοιβή τους είναι μία θέση στη ΝΔ!

Είναι απίστευτη η κατάντια της ΝΔ. Το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έγινε στα χέρια του Σαμαρά ένα ακροδεξιό κομματίδιο και σήμερα στα χέρια του Μητσοτάκη  ένα «απόκομμα» όπου κυριαρχούν οι νεοφιλελεύθεροι, οι πασοκοι του Σημιτικου εκσυχρονισμου αλλά και οι υβριστές του Κώστα Καραμανλή. Θα τρίζουν στον τάφο τα κόκκαλα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής διακήρυξε ότι η ΝΔ είναι κόμμα του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού.Ο όρος «ριζοσπαστικός» δεν μπήκε τυχαία.Ηθελε να διαφοροποιηθεί από τον άκρατο φιλελευθερισμό που διακηρύσσει η σημερινή ΝΔ.Πιστευε δηλαδή στην μικτή οικονομία, όπου κράτος και ιδιωτική πρωτοβουλία είναι συμμέτοχοι στην λειτουργία της οικονομίας.Δεν πίστευε στο δόγμα της οικονομίας της αγοράς, γιατί ήθελε να υπάρχει κοινωνική πολιτική και κράτος δικαίου.

Η σημερινή ΝΔ διακηρύσσει ότι τα πάντα πρέπει να περιέλθουν στην ιδιωτική πρωτοβουλία.Το 1974 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήθελε να είναι πανταχού παρόν για να προστατεύσει τον πολίτη από την «ζούγκλα» της αγοράς! Το 2017 η ΝΔ θέλει η αγορά να ρυθμίζει την ζωή μας.Δηλαδη στην επιβίωση των εχόντων και όχι ολόκληρου του λαού μας!

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής παράλληλα, οπως και ο Κώστας Καραμανλής αλλωστε, ήταν υπέρ της Εθνικής συναίνεσης, σε αντίθεση με την σημερινή ΝΔ που πλην ελαχίστων φωνών κυριαρχεί η σκληρή Δεξιά ρητορική και το μίσος για τον αντίπαλο.

Οι γνήσιοι νεοδημοκρατες που εμπνεύστηκαν από το οραμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή είναι δεδομένο ότι θα πάρουν θέση.Θα δράσουν…Το φάσμα της διάσπασης φαντάζει πια πολύ πιθανό .Ήδη είχαμε τις πρώτες αποχωρήσεις στελεχών.Αναμενεται με μεγάλο ενδιαφέρον η στάση των πρωτοκλασάτων Βουλευτών και φυσικά η στάση του ίδιου του Κώστα Καραμανλή.

διαβάσαμε στο https://ethnarxis.wordpress.com/

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s