Ένας Καραμανλής απαντά στον Παπανδρέου: «επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος»

karamanlis-node-thessaloniki.jpg

Αυτό που δεν έκανε η επίσημη Σημιτική Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, το κάνει ο Κώστας Καραμανλής junior κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα αναφέρει για την επιστροφή του ολετήρα Γιώργου Παπανδρέου στο αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ:

«Τώρα μαθαίνουμε ότι επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος.

–          Δεν θέλω να επέμβω στα εσωτερικά κανενός άλλου κόμματος, απλώς νομίζω ότι στην πολιτική είναι επικίνδυνο να μην ακούς τι λένε οι πολίτες.

–          Φαίνεται, όμως, ότι κάποιοι, αφού αμφιταλαντεύτηκαν ανάμεσα στο λαϊκισμό και την υπευθυνότητα, τελικά κλίνουν προς την παράδοση του παλιού, καλού ΠΑΣΟΚ.

–          Σήμερα, η χώρα έχει ανάγκη υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις κι όχι από τα αποπαίδια του παλαιού παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ.

Γιατί η πατρίδα μας έχει ανάγκη την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας:

–          Πρώτον, ακριβώς επειδή βιώνουμε μια τεράστια κρίση, και η ιστορία έχει δείξει ότι πάντα, από τη μεταπολεμική περίοδο μέχρι τη μεταπολίτευση, ήταν η δική μας παράταξη που έβγαζε την Ελλάδα από την κρίση και την έστηνε ξανά στα πόδια της.

–          Δεύτερον, γιατί αυτή η κρίση, για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται μια παράταξη που να πιστεύει ειλικρινά στην ελεύθερη οικονομία και στον ευρωπαϊκό δημοκρατικό προσανατολισμό της χώρας.

–          Τρίτον, γιατί χρειάζεται όσο ποτέ μια παράταξη προσηλωμένη στο «Ανήκομεν εις τη Δύσιν», αλλά και πανέτοιμη να κάνει σοβαρή κριτική στους Ευρωπαίους όποτε χρειαστεί.

–          Τέλος, η χώρα χρειάζεται την Κεντροδεξιά, για να αντιμετωπίσει τη ζημιά που της κάνει αυτή η κυβέρνηση της «πρώτης φοράς Αριστερά».»

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s