Το καλό και το κακό σε μία φωτογραφία

mitsotakis-georgiadis-amynas

Η χτεσινή συνάντηση Καμμένου – Μητσοτάκη, αποτέλεσε μία θετική εξέλιξη στο επίπεδο συνεννόησης, που πρέπει να έχουν οι πολιτικές δυνάμεις, ειδικά σε χρόνους εδαφικών απειλών από τους «γείτονες».

Τα εθνικά μας χρώματα είναι πάνω από τα κομματικά. Τουρκία και Αλβανία, διεκδικούν εδάφη και όσο βλέπουν την Ελλάδα, φτωχή και διχασμένη τόσο θα εντείνουν τις δράσεις τους προς αυτή την κατεύθυνση.

Το κακό στη χτεσινή συνάντηση,  βρίσκεται στο πρόσωπο του Άδωνι Γεωργιάδη. Το Σαμαρικό βαρίδι, που κουβαλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την εποχή της εσωκομματικής μάχης για την εκλογή προέδρου ΝΔ, συνιστά ένα αποκλειστικό στοιχείο για εκείνους τους πολίτες που επιθυμούν συναινέσεις και πλατιές κοινωνικές συμμαχίες.

Η φωνή του Άδωνι Γεωργιάδη, δεν ταιριάζει με το προφίλ της ΝΔ. Δεν ταιριάζει με τη μεγάλη εθνική ανάγκη που είναι μόνοιασμα και συλλογική προσπάθεια. Από την άλλη ο Άδωνις Γεωργιάδης πρωτοστατεί στις κινήσεις του Αντώνη Σαμαρά για τη δημιουργία νέου κόμματος.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιο συμφέρον για τη ΝΔ και την Ελλάδα, εξυπηρετεί η παρουσία του πρωην βουλευτή του ΛΑΟΣ, στα ανώτερα αξιώματα της ΝΔ και ποιο ακριβώς μήνυμα στέλνει ο Κ. Μητσοτάκης, χρίζοντάς τον ως σκιώδη υπουργό εθνικής άμυνας. Δεν θέλουμε ούτε να τον φανταστούμε και υπουργό στην ίδια θέση. Με τις κραυγές του δεν θα τρομάξουν οι Τούρκοι.

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s