Μας κάνει πλάκα ο Mr. Protothema, πολέμησε τον Καραμανλή και τώρα του λείπει…

themos_anastadiadis

Την τελευταία περίοδο της διακυβέρνησης Καραμανλή, μετά τις εκλογές των πυρκαγιών του 2007, το “Πρώτο Θέμα” και ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν από εκείνους που συνέβαλαν καθοριστικά στην πτώση του πρώην πρωθυπουργού από την εξουσία.

Με επιθετική ρητορική στα πρωτοσέλιδα και στα ρεπορτάζ του, που πολλές φορές συγκέντρωσαν πυρά για… κανιβαλισμό του Κώστα Καραμανλή, το “Πρώτο Θέμα” εξαργύρωσε το γεγονός όταν η πρώτη σε κυκλοφορία αλλά και η πιο παρεμβατικη εφημερίδα της χώρας.

Σήμερα, αρκετά χρόνια μετά από εκείνη τη “δύσκολη” περίοδο, με την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την αδειοδότηση πολιτικών κομμάτων και ΜΜΕ, ο Θέμος Αναστασιάδης ζήτησε εμμέσως… συγγνώμη από τον Κώστα Καραμανλή. Είπε το δικό του “mea culpa” για τον κανιβαλισμό εκείνης της περιόδου.

«Εκείνη την εποχή που πήραμε δάνειο, είχαμε δώσει εγγυήσεις, όπως για παράδειγμα τα έσοδα της εκδοτικής εταιρείας μας, που ανέρχονταν τότε 35 εκατ. ευρώ! Μιλώ για τότε που ήταν καλές οι εποχές, το 2007. Να είναι καλά ο Καραμανλής, γιατί τότε πήγαινε καλά η χώρα… Καλά ήμασταν τότε!», είπε ο Θέμος Αναστασιάδης ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής.

διαβάσαμε στο http://ysterografa.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s