Μετά τη γκάφα με την αδερφή του, η γκάφα στη Βουλή

merkel-ntora-mitsotakis.jpg

Πρώτη ημέρα η χτεσινή, της φοροκαταιγίδας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποφάσισε να «τραβήξει» την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ από τα έδρανα της Βουλής και να αποφύγει τη συζήτηση για τις offshore που ο ίδιος προκάλεσε!!
Δεν έχει ξαναγίνει αυτό! Να κάνεις φασαρία για κάτι και στη συνέχεια να φεύγεις.

Ο αρχηγός της ΝΔ, αντί να βγει και να μιλήσει υπέρ της κοινωνίας, πρώτη ημέρα που εφαρμόζονται τα πιο αντιλαϊκά μέτρα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, προτίμησε να πάει σπίτι του και να τουτιάρει τις γνωστές ειρωνείες: «Οι Έλληνες υποφέρουν από φόρους του @atsipras την ίδια ώρα που ο ίδιος ξέπλυνε τις #offshore φοροφυγάδων πολιτικών.»
Και τι είναι αυτά που γράφει; δεν ξέρει ότι ο Νο1 offshorάκιας είναι ο Παπασταύρου του Σαμαρά;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χωρίς να έχει την έγκριση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια συνεννόηση με κάποιο πολιτικό όργανο, αποφάσισε να αφήσει τους Έλληνες δίχως τον πολιτικό λόγο της ΝΔ, δηλαδή χωρίς προστασία και διάλεξε… την πρώτη ημέρα της φοροεπιδρομής. Κομματική Δημοκρατία αλά Σαμαρά…
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ανίκανος να κεφαλαιοποιήσει ακόμη και τον κοινοβουλευτικό έλεγχο που του προσφέρουν οι εφημερίδες αντί των ανίκανων συνεργατών του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύει καθημερινά πόσο λίγος είναι για να ηγείται της ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Πόσο λίγος είναι για να προστατέψει τους αδύναμους και μικρομεσαίους. Και όχι επειδή σε όλα τα ραντεβού τον πηγαίνει η αδερφή του!!

«Ο Κεντροδεξιός»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s