ΝΔ: Η περίπτωση του Σημιτικού golden boy κ. Κοντογεώργη Θανάση (βίντεο)

kontogeorgis-thanasis

Γνωρίζουμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάβα του για την προεδρία της ΝΔ, ήθελε να «εμπνεύσει» και ψηφοφόρους από άλλα κόμματα.
Όντως συνέβη αυτό και μέλη του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού, προσήλθαν συντεταγμένα και γράφτηκαν σε άλλο κόμμα, σε αυτό της ΝΔ (παραβαίνοντας τον όρο της υπεύθυνης δήλωσης εγγραφής στη ΝΔ που απαιτούσε την πρότερη διαγραφή τους από το προηγούμενό τους κόμμα).
Αυτό όμως δεν είναι το μείζον.
Το μείζον είναι ότι ο νέος Πρόεδρος της ΝΔ, σπεύδει να επιβραβεύσει κάποιους πολιτικά «ανεπιθύμητους» από τους παραδοσιακούς Νεοδημοκράτες, με ειδικά καθήκοντα όπως στη σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ.
Η περίπτωση του Κοντογεώργη Θανάση είναι μία τέτοια.

Ο Κοντογεώργης Θανάσης, είναι «υβριστής» του Κώστα Καραμανλή. Όχι παλαιά. Προσφάτως, όταν μάλιστα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ συγκυβερνούσαν. Ήταν τότε που το ΠΑΣΟΚ αναζητούσε το βηματισμό του μέσα από το σχήμα της Ελιάς στις τελευταίες ευρωεκλογές. Τότε ο σοσιαλιστής Κοντογεώργης Θανάσης εξυμνούσε το έργο του Κώστα Σημίτη και έριχνε όλα τα κακά της μοίρας της Ελλάδας, στον Κώστα Καραμανλή. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από αυτό που έκανε κάθε Πασόκος που σέβεται τον εαυτό του.
Η διαφορά με τον κ. Κοντογεώργη Θανάση είναι ότι κλήθηκε από τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να φτιάξει το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ. Δεν είναι ένας συνεργαζόμενος πολιτικός από άλλο χώρο. Μπαίνει καθημερινά μέσα στη Συγγρού και απολαμβάνει τα καλά ενός μεγάλου κόμματος που με πυρήνα τον Καραμανλισμό κρατά τις δυνάμεις του. Και με ποιες αρχές και ποιες αξίες ο κ. Κοντογεώργης Θανάσης γράφει το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ; Σίγουρα όχι του Καραμανλισμού. Αν πάντως το φτιάξει με τα ιδανικά του Σημιτισμού, τότε η ΝΔ του μέλλοντος επιφυλάσσει σκάνδαλα τύπου «Χρηματιστήριο» και εθνικές τραγωδίες τύπου «Ίμια».

Ενοχλεί το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με τη Διαμαντοπούλου, τον Πάγκαλο, τον Χρυσοχοϊδη, τον Σημίτη, τον Θεοδωράκη  για το μέλλον της ΝΔ και όχι με την ίδια τη ΝΔ.
Προτού όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφασίσει την αλλαγή πλεύσης της ΝΔ προς τα σκοτεινά μονοπάτια της Σημιτικής και Παπανδρεϊκής διεφθαρμένης εποχής, ας ασχοληθεί πρώτα με το μόνοιασμα της ΝΔ διότι για την ώρα με όλες του τις πράξεις τη διχάζει.
Οι δημοσκοπήσεις το δείχνουν. Δεν υπάρχει κανένα κέρδος για την Πασοκο-Ποταμίσια Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη ακόμη και με ένα ΣΥΡΙΖΑ που διαλύει την Ελλάδα. Αυτή η Νέα Δημοκρατία δεν εμπνέει. Χάνει τις δυνάμεις που κέρδισε στις τελευταίες εκλογές και πέτυχε το ποσοστό του 28% χωρίς ΠΑΣΟΚ και χωρίς Ποτάμι. Τότε που ο κ. Κοντογεώργης Θανάσης με τις πράξεις και τις ενέργειές του, κατάφερνε το οριακό ποσοστό του 6% για το αγαπημένο του ΠΑΣΟΚ.

Αποκαλυπτικό το βίντεο (στο 30″) με τον σοσιαλιστή σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη, το πολύ «μακρινό» 2014, τότε που ως γνήσιο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έδινε μάχες υπέρ Σημίτη και κατά Καραμανλή.

«Ο Κεντροδεξιός»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s